PREMII TOTALE DE
300.000 LEI

Completează-ți răspunsurile GRATUIT și ia-ți partea din cei 300.000 lei puși în joc!

Toți participanții care completează răspunsurile rundei 260 SuperProno, în perioada 27.11.2023 - 03.12.2023 (ora 23:45) sunt eligibili să primească un Bonus în valoare de 50% din miză, sub formă de Pariu Gratuit, până la max. 100 lei, în termen de 72 de ore, dupa validarea pariului, dacă îndeplinesc următoarele condiții aici

Pariul gratuit se va acorda în maximum 48 de ore de la încheierea fiecărei perioade de participare.

Runda se Încheie duminică la 18:30

${digit} Zile
${digit} Ore
${digit} Minute
${digit} Secunde

trimiterea ...

răspunsuri trimise

${ $t('Prizes') }

Cât pot să câștig?

SuperProno oferă premii totale în valoare de 300.000 de lei pe rundă, sub forma unor Pariuri Gratuite. Suma se împarte în felul umător:
• 50.000 de lei – șase răspunsuri corecte;
• 100.000 de lei – cinci răspunsuri corecte;
• 150.000 de lei – patru răspunsuri corecte;

 

${ $t('FAQ') }

Cum joc?

SuperProno se joacă gratuit de către fiecare utilizator Superbet, fie pe site-ul www.superbet.ro, fie din aplicația Superbet.

Tot ce trebuie să faci este să încerci să răspunzi corect la cât mai multe dintre întrebările fiecărei runde de SuperProno pentru a intra pe lista celor care împart premiul dedicat rundei.

Ce pot să câștig?

SuperProno oferă premii totale în valoare de 300.000 de lei pe rundă, sub forma unor Pariuri Gratuite. Suma se împarte în felul umător:
• 50.000 de lei – șase răspunsuri corecte;
• 100.000 de lei – cinci răspunsuri corecte;
• 150.000 de lei – patru răspunsuri corecte;

 

Fii tot timpul atent, pentru că SuperProno aduce și runde speciale, în care premiile sunt mai mari. Sau de runde speciale în care fiecare participant are un premiu asigurat.

 

De unde se validează rezultatele?

Rezultatele fiecărei runde de SuperProno se validează în funcțiile de statisticile oferite de OPTA. În cazul meciurilor din Belgia, validarea se va face de pe site-ul oficial al competiției.

NU se iau în calcul statisticile oferite de către site-urile de profil (flashscore, sofascore etc).

Rezultatele din fiecare rundă se validează fie în ziua meciului, fie în ziua următoare.

Runda este validata gresit?

În unele cazuri, rezultatele pot suferi modificări. Verifică în mod constant statisticile OPTA pentru a fi la curent cu orice fel de modificare adusă rezultatelor.

Când primesc pariul gratuit?

Pariurile Gratuite sunt acordate la scurt timp după finalizarea rundei și validarea rezultatelor.

Poate dura până la maximum 48 de ore până când Pariul Gratuit ajunge în contul tău.

Te rugăm să bifezi și acordurile de marketing pentru a fi sigur că nu ratezi niciun Pariu Gratuit și niciun premiu!

Se iau în considerare prelungirile?

Rezultatul este validat doar după primele 90 de minute ale unui meci.

Reprizele de prelungiri se iau în considerare doar dacă acest lucru a fost precizat înainte, în textul întrebării. 

Exemplu: "Cine va ridica trofeul? (incl. prelungiri)"

Unde pot vedea rezultatele rundelor?

Verifică constant pagina de start din joc sau secțiunea INFO și Rezultate.

Ce sunt Ligile

Se spune că în viață tot ce e mai frumos rezultă din efortul comun al unor oameni care simt și gândesc la fel.

E și cazul Ligilor din SuperProno, unde inspirația ta e și inspirația altora!

Un meci a fost anulat sau amânat?

În cazul în care unul dintre evenimentele care constituie subiectul Rundei SuperProno este anulat, abandonat sau meciul va fi reprogramat, runda se consideră​ nulă iar premiile se vor raporta pentru următoare rundă.

${ $t('Results') }

${ $t('Regulations') }

Formatul Rundei 260 constă în 6 întrebări care au ca subiect meciurile dintre:

 • Man.City vs Tottenham - Total cornere Man.City
 • Man.City vs Tottenham - Total cartonase galbene Tottenham
 • Napoli vs Inter - Total cornere Napoli
 • Napoli vs Inter - Total cartonase galbene Inter
 • Barcelona vs Atletico Madrid - Total cornere Barcelona
 • Barcelona vs Atletico Madrid - Total cartonase galbene Atletico Madrid

Toți participanții care completează răspunsurile rundei 260 SuperProno, în perioada 27.11.2023 - 03.12.2023 (ora 23:45) sunt eligibili să primească un Bonus în valoare de 50% din miză, sub formă de Pariu Gratuit, până la max. 100 lei, în termen de 72 de ore, dupa validarea pariului, dacă îndeplinesc următoarele condiții:

 • Plasează un pariu din bani reali, de minimum 25 lei, Pre-Meci sau Live pe oricare selecție a meciurilor selectate pentru SuperProno Runda 260, din secțiunea Cornere, Cartonașe și Cartonașe galbene.
 • În cazul biletelor acumulator, doar biletele pe evenimente finalizate până în data de 04.12.2023, orele 01:00, vor fi eligibile.
 • Cota minimă pentru biletele single: 1.60
 • Cota totală minimă pentru biletele acumulator: 2.60
 • Nu sunt luate în considerare biletele de tip Sistem.
 • Pariurile stabilite prin folosirea funcției de Cash Out nu sunt eligibile pentru Bonus.
 • Doar biletele plasate de la data de 27.11.2023 până la data de 03.12.2023, ora 23:45, se vor lua în considerare.
 • Doar biletele plasate pe selecțiile din secțiunea Cornere, Cartonașe și Cartonașe galbene a evenimentelor dintre Man.Cit - Tottenham, Napoli - Inter și Barcelona - Atletico Madrid se vor lua în considerare.

Participanții care răspund corect la 6, 5 sau 4 întrebări vor împărți 300.000 lei astfel:

 • Pentru răspunsurile corecte la minim 6 întrebări se va distribui o sumă bonus totală de 50.000 lei, care vor fi împărțite în mod egal participanților cu 6 răspunsuri corecte;
 • Pentru răspunsurile corecte la minim 5 întrebări se va distribui o sumă bonus totală de 100.000 lei, care vor fi împărțite în mod egal participanților cu 5 răspunsuri corecte;
 • Pentru răspunsurile corecte la minim 4 întrebări se va distribui o sumă bonus totală de 150.000 lei, care vor fi împărțite în mod egal participanților cu 4 răspunsuri corecte;
 • Valoarea minimă a Pariului gratuit acordat pentru fiecare rundă de joc este de 5 lei.
 • Un jucător poate participa la jocul SuperProno o singură dată pe rundă.
 • Un jucător nu poate primi mai mult de un premiu în cadrul acestei promoții. La distribuirea premiilor bonus se va lua în calcul cel mai mare număr de răspunsuri corecte.

De exemplu: pentru răspunsul corect la toate cele 6 întrebări, jucătorul va primi bonus doar pentru pragul 1 cu un număr maxim de răspunsuri corecte, nu și pentru pragurile 2 și 3.

 • În cazul în care niciun participant nu răspunde corect la cele 6 întrebări afișate în cadrul jocului, atunci suma bonus totală aferentă acestui prag va fi adăugată sumei bonus de la punctul 2, iar totalul va fi distribuit participanților care au avut 5 răspunsuri corecte.
 • În cazul în care unul dintre evenimentele care constituie subiectul Rundei în curs este anulat, abandonat sau meciul va fi reprogramat, runda se consideră nulă iar premiile se vor raporta pentru următoare rundă.
 • Pariul gratuit se va acorda în maximum 48 de ore de la încheierea fiecărei perioade de participare, până la ora 23:59.
 • Pentru a putea primi Pariul gratuit în cont si pentru a îl putea utiliza în secțiunea Sport de pe superbet.ro, jucătorii nu trebuie sa aibă blocate bonusul sau secțiunea sport.
 • Cererile pentru blocarea unei secțiuni durează până la 72 de ore pentru a putea fi procesate.
 • Această promoție nu este disponibilă jucătorilor care au solicitat excluderea permanentă sau temporară ori întreruperea accesului cu privire la toate jocurile de noroc din secțiunea Sport, jucătorilor cu suspiciune de abuz, jucătorilor cu bonusurile blocate.

Termeni și eligibilitate

 • Participarea în cadrul acestei promoții este disponibilă doar persoanelor înregistrate: (i) Localizate în România; (ii) Înregistrate pe website; (iii) Care au împlinit vârsta de 18 ani (în continuare „Vârsta legală”). Compania își rezervă dreptul de a solicita dovada îndeplinirii condiției de vârstă legală în orice moment, pentru a putea verifica dacă persoane care nu îndeplinesc această condiție participă în promoție. Compania poate recurge la închiderea contului și/sau excluderea din promoție a persoanelor care nu fac dovada îndeplinirii acestei condiții sau în cazul în care Compania suspectează că această condiție nu este îndeplinită. Compania își rezervă dreptul de a bloca orice fonduri aflate într-un cont, până când vârsta titularului este verificată.
 • Pentru a beneficia de Pariul gratuit, trebuie să bifezi în contul tău acordul pentru a primi oferte promoționale și bonusuri până la finalizarea rundei de joc la care ai participat. În caz contrar Pariul gratuit nu va putea fi acordat.

Validarea Pronosticurilor

 • Rezultatele oficiale sunt preluate de la furnizori terți specializați în colectarea de statistici (OPTA) și de pe site-urile oficiale ale competițiilor. În cazurile în care informațiile nu pot fi obținute din sursele menționate sau informațiile disponibile pe site-urile oficiale sunt vădit greșite, determinarea rezultatului se va baza pe alte surse publice de informare (ex. Site-uri cu statistici sportive, portaluri de știri sportive etc.)
 • Rezultatul final se consideră cel înregistrat la expirarea timpului regulamentar de joc (ex. Fotbal 90 minute). Nu se iau în considerare prelungirile și/sau loviturile de departajare, cu excepția cazurilor în care este specificat altceva.
 • Rezultatul oficial este cel de la sfârșitul evenimentului, chiar dacă ulterior o comisie sau un for decide asupra unui alt rezultat

Condiții Pariu gratuit

 • Atunci când ai un Pariu Gratuit activ, ai posibilitatea de a alege între Pariu Gratuit și bani reali, atunci când plasezi un bilet. Pentru a avea access la această nouă opțiune, este necesară actualizarea aplicației Superbet la versiunea 3.35.2 (Android), respectiv 3.35.0 (iOS). Excepție face pariul rapid plasat live pe un singur eveniment, caz în care biletul va fi plasat automat din balanța Pariu Gratuit.
 • Pariul Gratuit trebuie acceptat in termen de 24 de ore.
 • Pariul Gratuit trebuie rulat o singură dată. Dacă Pariul Gratuit este câștigător, condiția de rulaj va fi considerată îndeplinită, iar câștigul va fi transferat automat în balanța reală.
 • Pariul Gratuit trebuie jucat în termen de 14 zile din momentul activării, pe evenimente care au loc în acest interval.
 • Pariul Gratuit nu poate fi plasat pe evenimente care au loc după expirarea termenului de valabilitate. În caz contrar, acesta va expira, iar pariul va fi anulat.
 • Pariul Gratuit poate fi jucat în secțiunile Sport și Live, pe opțiunile de pariere de tip “SuperPariuri”
 • Pariul Gratuit nu poate fi jucat pe bilete de tip Sistem.
 • Biletele plasate prin Pariu Gratuit beneficiază de funcția CashOut. Din valoarea de CashOut se scade miza Pariului Gratuit.
 • Dacă, indiferent de motiv, biletul plasat prin Pariu Gratuit este anulat sau decis la cota 1, Pariul Gratuit va fi returnat în contul tău.
 • Doar un singur Bonus Sport sau Pariu Gratuit poate fi activ în balanța bonus. Activarea bonusului se face automat în momentul logării în contul tău de jucător, după acceptarea acestuia din notificarea de tip pop-up aparută în momentul autentificării în contul de jucător.
 • În cazul în care în contul tău de jucător există deja un Bonus Sport/Pariu Gratuit activ, atunci bonusul nou primit va rămâne în așteptare timp de 14 zile, perioadă în care poți finaliza rulajul bonusului activ existent în contul tău de jucător. În acest caz bonusul nou primit se va activa automat în momentul în care ai terminat de rulat bonusul anterior.
 • În cazul în care activarea noului bonus nu se realizează în intervalul de 14 zile, atunci acesta va expira.
 • În cazul în care jucătorul este autentificat în contul de utilizator la momentul acordării bonusului, este nevoie să se reautentifice pentru a putea primi si accepta bonusul din fereastra de tip pop-up.
 • Dacă bonusul a fost anulat sau a expirat, valoarea se va anula.
 • Dacă efectuezi o cerere de retragere înainte de îndeplinirea condițiilor de rulare a bonusului, fondurile din balanța bonus și câștigurile aferente acestuia se anulează.
 • Anularea bonusului se poate face în orice moment prin contactarea departamentului de Relații Clienți.

Condiții generale

 • Superbet Interactive Limited (denumită în continuare “Organizator”), persoană juridică malteză, cu sediul social în Level 1 Burlington Complex, Dragonara Road, St. Julians, Malta, înregistrată cu numărul C75273, Cod de Inregistrare Fiscala (C.I.F.) 36446625, în calitate de Organizator de jocuri de noroc la distanță, în baza licenței de organizare a jocurilor de noroc la distanță L1160659W000328 cu valabilitate 01.09.2016-31.08.2026 și în baza autorizației de exploatare obținută prin decizia 1653/31.07.2023
 • Prin acceptarea de către Jucător a BONUSULUI, Participantul /Jucătorul declară pe proprie răspundere că are impliniți 18 ani, că a citit, a înțeles și este pe deplin de acord cu dispozițiile înscrise în “Termeni și condiții specifice BONUSULUI”, cât și “Termeni și condiții generale Superbet”.
 • Ne rezervăm dreptul de a solicita jucătorilor să trimită documentele conform procedurii de verificare a clienților. Refuzul jucătorilor de a furniza informațiile solicitate poate determina anularea bonusului și implicit a câștigurilor obținute folosind acest bonus.
 • Ne rezervăm dreptul de a exclude din prezenta campanie clienții ale căror conturi au limite de pariere, care încearcă să abuzeze de bonusuri sau care încearcă plasarea unor pariuri pentru obținerea unui profit sigur, indiferent de rezultatul jocului.
 • În cazul în care există suspiciunea oricărui tip de abuz referitor la un bonus, Superbet poate să rețină bonusurile și câștigurile obținute, să anuleze orice bonus activ sau viitor, să blocheze sau să limiteze accesul la unele pariuri și produse, să închidă contul și să recupereze sumele prejudiciate prin intermediul contului de joc sau pe cale legală.
 • Superbet își rezervă dreptul de a modifica, a anula bonusul sau condițiile de acordare în orice moment.
 • Oferta se supune Termenilor şi Condiţiilor generale Superbet