Cum joc?

La SuperProno nu există cote, mize și câștig potențial ca la biletele clasice de pariuri. Aici, pur și simplu, oferi șase predicții, alegând o variantă la fiecare dintre cele șase întrebări, apoi aștepți să vezi cât ai fost de inspirat.

Cât pot să câștig?

SuperProno oferă premii totale în valoare de 100.000 de lei pe rundă, sub forma unor Pariuri Gratuite. Suma se împarte în felul umător:

• 20.000 de lei – șase răspunsuri corecte;
• 30.000 de lei – cinci răspunsuri corecte;
• 50.000 de lei – patru răspunsuri corecte;

Ce se întâmplă dacă există mai mulți jucători pe primul loc?

La SuperProno nu există o ierarhie. Jucătorii cu șase răspunsuri câștigătoare împart premiul de 20.000 de lei. Jucătorii cu cinci răspunsuri câștigătoare împart premiul de 30.000 de lei. Jucătorii cu patru răspunsuri câștigătoare împart premiul de 50.000 de lei.  

Se poate juca gratuit?

SuperProno este o promoție gratuită. Îți trebuie doar un cont activ de jucător la Superbet și ești liber să intri în cursa pentru marile premii.

Cum voi fi contactat dacă voi câștiga?

Dacă te vei număra printre câștigători, banii vor ajunge direct în contul tău de jucător, sub forma unor pariuri gratuite, în maximum 48 de ore de la încheierea fiecărei perioade de joc.

Ce se întâmplă dacă se amână meciul?

Dacă evenimentul nu mai are loc la data programată, jocul este declarat anulat, iar premiul se reportează pentru runda următoare.

Ce sunt "Ligile"

Fiecare răspuns corect îți va aduce un punct în liga ta și te va ajuta să urci în clasament. Arată-le prietenilor că ești cel mai tare la pronosticuri!
În secțiunea Ligi, îți poți crea propria ligă și distribui codul primit prietenilor!
Ei ți se vor alătura în liga ta, apăsând butonul „Înscrie-te în ligă”.

Ce este "Top SuperProno"

„Top SuperProno” este clasamentul oficial al SuperProno în perioada turneului final din Qatar! Tot ce trebuie să faci e să participi la edițiile de SuperProno în perioada 20 noiembrie 2022 - 18 decembrie 2022. Fiecare pronostic corect îți va aduce 1 punct. Punctele se adună în clasamentul final, în urma căruia poți câștiga o minge oficială a turneului final, semnată de Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu și Bogdan Stelea!

Poți vedea clasamentul actualizat în orice moment, în secțiunea „Clasament - Cupa Mondială” a paginii SuperProno.