Arrow back

Întrebări frecvente SuperProno

Cum joc?

La SuperProno nu există cote, mize și câștig potențial ca la biletele clasice de pariuri. Aici, pur și simplu, oferi patru predicții, alegând o variantă la fiecare dintre cele patru întrebări primite, apoi aștepți să vezi cât ai fost de inspirat.

Cât pot să câștig?

SuperProno oferă premii totale în valoare de 200.000 de lei pe săptămână, sub forma unor bonusuri. Suma se împarte în felul umător:

• 70.000 de lei – două răspunsuri corecte;
• 70.000 de lei – trei răspunsuri corecte;
• 60.000 de lei – patru răspunsuri corecte.

Ce se întâmplă dacă există mai mulți jucători pe primul loc?

La SuperProno nu există o ierarhie. Jucătorii cu patru răspunsuri câștigătoare împart premiul de 60.000 de lei. Așa cum, de altfel, se întâmplă și în cazul celor care au două, respectiv trei predicții corecte.

Se poate juca gratuit?

SuperProno este o promoție gratuită. Îți trebuie doar un cont activ de jucător la Superbet și ești liber să intri în cursa pentru marile premii.

Cum voi fi contactat dacă voi câștiga?

Dacă te vei număra printre câștigători, banii vor ajunge direct în contul tău de jucător, sub forma unor bonusuri, în maximum 48 de ore de la încheierea fiecărei perioade de joc.

Ce se întâmplă dacă se amână meciul?

Dacă evenimentul nu mai are loc la data programată, jocul este declarat anulat, iar premiul se reportează pentru săptămâna următoare.